داستایوفسکی و پدرکشی

380 هزار تومان

روش های پرداخت:
پرداخت از طریق درگاه اینترنتی

اگر عضویت دارید وارد شوید.

اشتراک گذاری:

درباره مدرس

مریم ناظمی

یک تحلیلگر فرویدی که آسترولوژی را با روانکاوی، فلسفه و عرفان پیوند میزند تا معنای جدیدی از مفاهیم را متولد کند.

او پایه گذار سبک آسترولوژی تکاملی در ایران و دانش آموخته مدرسه سیدنی استرالیا و دانش آموز مدرسه گرین است. اولین قدم او فارسی آسترولوژی است که در آن تلاش کرد تا رویکرد باطنی و معنوی آسترولوژی را به مخاطبان نشان دهد. همچنین وی موسس مدرسه آسترولوژی ونوس و انجمن آزاد آسترولوژی تکاملی ایران است که هر دو در نوع خود جز اولین های ایران به شمار می روند.

مدرس

مریم ناظمی

دسته بندی

کارگاه آموزش

سطح آموزش

پیشرفته

زمان

150 دقیقه

شهریه دوره

380 هزار تومان

روش های پرداخت:
پرداخت از طریق درگاه اینترنتی

اگر عضویت دارید وارد شوید.

اشتراک گذاری:

داستایوفسکی و میل پنهان پدرکشی

چگونه است که شاهکاری همچون برادران کارامازوف از قلم داستایوفسکی خلق می‌شود. از دید فروید داستایوفسکی چهار بعد غني شخصیتی دارد، هنرمند، موعظه‌گر، روان‌رنجور و مفسده‌جو.
در این کارگاه ما با بررسی نمودار تولد داستایوفسکی این چهار بعد شخصیتی را مرور خواهیم کرد.
آیا او واقعا یک مفسده‌جو بود؟ نیاز مفرط او به عشق و کینه ورزی از ‌کدام نیاز سرکوب شده نشات می‌گرفت؟ ایا به راستی داستایوفسکی مبتلا به صرع و افسردگی بود ؟
این کارگاه از انجا که همراه با تحلیل چارت تولد داستایوفسکی است، کارگاهی بسیار ارزشمند است که بشما در درک و چگونگی تفسیر چارت تولد کمک بسیاری خواهد کرد.

فرمت

کارگاه انلاین - در بستر زوم

زمان کلاس

150 دقیقه